Notice: Undefined variable: html in /home/kunstenreligie/domains/kunstenreligiegouda.nl/public_html/administrator/components/com_chronoforms/form_actions/custom_code/custom_code.php(19) : eval()'d code on line 8
i
Kruiswegstaties Sint Jan Gouda VVV Museum Gouda

MenuSluiten

Mogelijkheden

Waarom sponsoring interessant kan zijn

Onder “Over de sponsoring” heeft u kunnen lezen waarom en met welk doel de Stichting sponsoren zoekt.

Welke sponsor mogelijkheden zijn er? De Stichting biedt verschillende pakketten en mogelijkheden aan die hier kort worden beschreven. Aan de Stichting is de Culturele ANBI status toegekend. Dit brengt voor u als sponsor fiscale voordelen. Voor particulieren geldt dat een gift met de factor 1,25 vermenigvuldigd mag worden als aftrekbare post voor uw belasting aangifte. Voor ondernemers bedraagt de vermenigvuldigingsfactor 1,5.

Wanneer u sponsort kan dat wanneer u dat wenst uw naamsbekendheid vergroten. Uw naam wordt bijvoorbeeld (indien gewenst) vermeld bij de expositie in de Sint-Janskerk en op de website van de stichting.

De sponsorpakketten

1. Volledig sponsorpakket
U kiest voor een volledig sponsorpakket, de kosten bedragen € 4.000. U kunt dit bedrag ineens betalen of desgewenst in termijnen van 2-, 3-, of 4- jaarlijkse betalingen. Uit dit sponsorbedrag wordt de aankoop door de Stichting van één schilderij van de Staties aan de kunstenaar betaald en worden de bijkomende kosten, zoals verzekering, onderhoud, opslag en dergelijke betaald.


Welke tegenprestatie biedt de Stichting bij dit pakket?

  • uw naamsvermelding (indien gewenst), bij de expositie in de Sint-Janskerk en op de website van de stichting;
  • een ingelijste print /afdruk van een van de 14 afbeeldingen naar uw keuze;
  • een certificaat van uw deelname;
  • een 5-tal gesigneerde boeken van de Kruiswegstaties met bijhorende gedichten;
  • eenmaal per jaar een rondleiding langs de staties met toelichting van de schilder voor uw relaties;
  • sponsorbijeenkomst bij realisatie van het verwerven van alle staties, eventueel in aanwezigheid van landelijke media.

2. Andere mogelijkheden
Naast het volledig sponsorpakket van één van de schilderijen biedt de stichting de mogelijkheid tot het financieel steunen van de activiteiten van de stichting. U kunt de stichting steunen door financiële bijdragen van €100, €200, €500 of €1.000. Deze bijdragen kunnen eenmalig zijn of gedurende een aantal jaren.

Als tegenprestatie ontvangt u voor uw bijdrage vanaf € 250  een certificaat van deelname op naam.

Wilt u informatie over andere vormen of maatwerksponsoring neem dan contact op met de secretaris van de Stichting via het contactformulier